SAMSUNG CSC

SOVELLUSMESTARIT OY

Sovellusmestarit Oy on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä paineilma-, instrumentointi- ja virtaustekniikan maahantuoja ja sopimusvalmistaja. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa koko toimitusketjussa: suunnittelun, komponenttihankintojen, valmistuksen ja testauksen kautta valmiiseen väli- tai lopputuotteeseen.

Pitkäaikainen osaamisemme virtaustekniikasta varmistaa asiakkaillemme kustannustehokkaimman ratkaisun. Meillä on vakiintuneet toimittajasuhteet, jotka takaavat edustamiemme tuotteiden laadun ja kilpailukyvyn. Toimintamme ohjaa vahva asiakaslähtöinen tuote- ja konseptikehitys. Tunnemme asiakkaamme ja olemalla lähellä tuotamme asiantuntevaa, nopeaa sekä tehokasta palvelua. Asiakkaamme antavat meille suuremman vastuun. Olemme luottamuksen arvoisia.

Toimintamme on asiakaslähtöistä ja tehokasta, kuvaamme sitä sanoin:

YHTEISTYÖLLÄ TULOKSIIN

TARINAMME

Yhtiön toiminnan käynnisti Mikko Rantanen vuonna 2008 toimittuaan lähes 20 vuotta pneumatiikan, koneautomaation ja instrumentoinnin parissa eri tehtävissä. Aluksi yhtiö konsultoi ja koulutti energiansäästöön liittyviä ratkaisuja eri teollisuuden aloilla. Varsin nopeasti toiminta laajeni instrumentoinnin komponenttien maahantuontiin ja myyntiin sekä alan sopimusvalmistuspalveluihin.

Energiansäästöratkaisujen kehittely kuitenkin jatkui erityisesti paperi- ja kartonki-teollisuudelle johtaen uudenlaisen paperirullan kuljetinratkaisun tuotteistamiseen. Yhtiö sai vuonna 2009 maakunnallisen InnoSuomi-palkinnon kuljetinratkaisuun liittyen. Myöhemmin kuljetinratkaisun ympärille on rakentunut laaja MoveRoll-tuoteperhe, jonka myynnistä ja markkinoinnista vastaa Mikko Rantasen vuonna 2011 perustama MoveRoll Oy. Lisätietoja Moveroll Oy:stä ja jatkuvasti laajentuvasta tuotevalikoimasta löytyy sivustolta www.moveroll.com .

Sovellusmestarit Oy on saavuttanut vakiintuneen ja vahvan aseman instrumentointi-ratkaisujen suunnittelijana, komponenttitoimittajana ja sopimusvalmistajana öljy-, kaasu-, prosessi- ja meriteollisuudelle tuotteita valmistaville yrityksille. Toimintamme laajenee jatkuvasti uusille tuote- ja palvelusektoreille. Hyvänä esimerkkinä tästä on uusi verkkokauppamme instrustore.com, jotka avattiin vuonna 2014.

TAVOITTEEMME

Sovellusmestarit Oy:n tavoitteena on olla avoin ja luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani. Sitoudumme pitkäjänteisesti kehittämään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa mitattavin tavoittein. Missiomme on asiakkaidemme kilpailukyvyn parantaminen luovilla ratkaisuilla, kustannustehokkaalla tuotannolla ja toimitusketjun tehostamisella.