Uutiset

Dacke Industri AB:n tytäryhtiö Pimatic on 30. joulukuuta saattanut päätökseen Sovellusmestarit Oy:n 100 %:n osakekannan hankinnan. Yrityskaupan tarkoituksena on tulla entistäkin vahvemmiksi pneumatiikan erikoisosaajiksi yhdessä. Kauppa tukee Pimaticin jo alkanutta vahvaa kasvustrategiaa. Tarkoitus on jatkaa Sovellusmestarien aloittamaa matkaa ja kasvattaa molempien liiketoimintaa edelleen yhdessä.

Vuonna 2008 Mikko Rantanen perusti Sovellusmestarit Oy:n työskenneltyään lähes 20 vuotta eri tehtävissä pneumatiikan ja instrumentoinnin parissa. Sovellusmestarit on yritys, joka on erikoistunut paineilmateknologiaan, instrumentointitekniikkaan ja virtaustekniikkaan. Öljy-, kaasu-, prosessi- ja meriteollisuudelle tuotteita valmistavista yrityksistä Sovellusmestarit Oy on saavuttanut ja vakiinnuttanut vahvan aseman instrumentointiratkaisujen suunnittelijana, komponenttitoimittajana ja sopimusvalmistajana. ”Sovellusmestarit laajentaa Pimatic -tarjontaa ja tuo lisää vahvaa osaamista yritykseen. Mielestäni täydennämme toisiamme erittäin hyvin. Teknologian tuntemus ja asiakassuhteiden vahvuudet ovat molempien vahvuuksia.

Olen myös todella iloinen, että omistaja pysyy kanssamme ja tuemme asiakasta jatkossakin samalla tavalla tai jopa paremmin kuin ennen”, sanoo Mika Virtanen, toimitusjohtaja Pimatic.

”Olen iloinen, että Sovellusmestarit löysi Pimaticista uuden omistajan. Heidän osaamisensa ja asiakaskontaktinsa tuovat Sovellusmestarille jatkuvuutta ja hyvän tulevaisuuden. Tämä järjestely antaa hyvän ja vahvasti mielenkiintoisen tulevaisuuden asiakkaille, tavarantoimittajille ja työnteiijöille.

Olen myös erittäin innoissani voidessani jatkaa työntekijänä sen jälkeen, kun olen johtanut yritystä omana 13 vuotta." Sovellusmestarien toimitusjohtaja Mikko Rantanen sanoo.

Pimatic Oy on Suomen johtava sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan erikoisosaaja. Vahvan kasvuvision ansiosta se on todistettu kumppani pneumaattisissa ratkaisuissa monille toimialojensa maailmanlaajuisesti johtaville valmistajille.

Pimatic on uuden pneumaattisen mahdollisuuden nimi. Sen historia sovelletun pneumatiikan alalla ulottuu vuoteen 1974, ja nyt sillä on tuotanto- ja tuotekehityslaitos Huittisissa. Yrityksen palveluksessa on noin 45 henkilöä ja sen liikevaihto on> 10 MEUR. Pimaticin strategiana on keskittyä kasvuun ja laajempaan tarjontaan. Sovellusmestarit Oy:n hankinta tukee hyvin tätä strategiaa. Pimatic on Dacke Industri AB:n tytäryhtiö

Sovellusmestarit Oy on erikoistunut paineilmateknologiaan, instrumentointitekniikkaan ja virtaustekniikkaan. Porvoossa sijaitseva Sovellusmestarit työllistää 14 osaavaa ja kokenutta henkilöä.

Yrityksen syvä tietämys ja pitkä kokemus virtaustekniikan alalta mahdollistavat Sovellusmestaritin tarjoaman asiakkaille kustannustehokkaimmat ratkaisut. Vakiintuneet toimittajasuhteet takaavat tuotteiden korkean laadun ja kilpailukyvyn. Kaikkea toimintaa ohjaa vahvasti asiakaslähtöinen tuote- ja konseptikehitys. Lähellä asiakkaita ja aina helposti lähestyttävänä yritys tarjoaa asiantuntevaa, nopeaa ja tehokasta palvelua.

Lisätietoa varten ota yhteyttä:

About Us

Sovellusmestarit is an importer and contract manufacturer from Porvoo, Finland. The fast growing and constantly developing company specializes in the fields of compressed air technology, instrumentation technology, and flow technology. Read More

Contact Us

Address:
Pienteollisuustie 3A 06450 Porvoo


Phone:
+358 407 732 408


Email:
info@sovellusmestarit.fi

Copyright © 2024 Sovellusmestarit Oy