Takaamme asiakkaillemme alenevat kokonaiskustannukset. Teemme proaktiivisesti ehdotuksia tuotteiden ja prosessien kehittämiseksi. Tämä auttaa asiakkaitamme parantamaan kilpailukykyään ja tuo meille kasvua ja jatkuvuutta = Yhteistyöllä tuloksiin.

SAMSUNG CSC

SOPIMUSVALMISTUSPALVELUT

Valmistamme asiakkaillemme valmiita kokonaisuuksia instrumentoinnin ja automaation sovelluksiin. Käytämme valmistuksessa uusimpia koneita ja laitteita varmistaaksemme laadun ja kustannustehokkuuden. Koulutamme henkilöstöämme systemaattisesti tuotantoprosessien, työturvallisuuden ja laadun osa-alueilla.

Suunnittelu

SUUNNITTELUPALVELUT

Suunnittelu alkaa asiakkaamme tarpeesta. Analysoimme asiakastarpeen ja suoritamme esisuunnittelun ratkaisun löytämiseksi. Olemme olleet mukana useissa tuotekehitys- ja standardisointiprojekteista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

tab_sopimusvalmistus

KOULUTUSPALVELUT

Sovellusmestarit Oy:n toiminta käynnistyi koulutuspalveluista ja ne ovat edelleen osa tarjontaamme. Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan erityistarpeet huomioiden. Koulutustarjontamme keskittyy paineilma- ja instrumentointijärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen, työturvallisuuteen ja laatuun.