Sovellusmestareilla asiakas on toiminnan keskiössä. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme ratkaisun.

 • OSAAMINEN & KOKEMUS

  Osaamisemme ja kokemuksemme tuomia hyötyjä asiakkaillemme ovat mm. räätälöidyt koulutukset, ammattitaitoinen ja täsmällinen sopimusvalmistus, laadukkaiden komponenttien hankinta ja toimitusketjun optimointi.

 • LAATU, KUSTANNUSTEHOKKUUS & NOPEA PALVELU

  Sovellusmestareilla laatu ja kustannustehokkuus kulkevat käsi kädessä. Meidän hyvin koulutettu henkilöstömme pitää esimerkiksi huolto siitä, että tilaukset suoritettaan ja toimitetaan ammattilaisesti, luotettavasti ja nopeasti. Meillä on vahva kokemus teollisuudesta ja vakiintuneet toimittajasuhteet, tämän takia varastossamme löytyy aina asiakkaidemme haluamia laadukkaita liitimet, painemittarit, palloventtiilit, kaapeliholkit, takaiskuventtiilit jne. Sillä tavalla minimoimme hankinta-aikaa ja voimme toimittaa useimmat komponenttitilaukset 48 tunnin sisällä.

 • AVOIMUUS & LUOTETTAVUUS

  Yksi Sovellusmestareiden ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on aina ollut toimia avoinmielisesti ja hymyissä suin. Meidän asiakas- ja toimittajasuhteemme perusteena on molemminpuolinen luottamus, luotettavuus sekä avoimuus. Helposti lähestyttävänä yhteystyökumppanina asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen nopeasti ja laadukkaasti on yksi meistä mielitehtävästämme. Siispä kääntykää puoleemme puhelimitse, sähköpostitse tai sivuillamme julkaistulla yhteydenottolomakkeella käyttämällä, jos teillä on kysymyksiä tai pyyntöjä. Palaamme asian niin nopeasti kuin mahdollista, useimmissa tapauksissa 24 tunnin sisällä.

 • JATKUVA KEHITTYMINEN

  Oppivana organisaationa Sovellusmestarit kasvaa yhdessä asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Yhteyskumppanien kanssa kehitämme toimintaamme mitattavin tavoittein ja seuraamme näitä tavoitteita huolellisesti. Sillä tavalla kehitämme palveluamme ja valikoimaamme jatkuvasti.